Let’s talk

Heb je een vraag, of wil je iets kwijt? Vul dit formulier in en ik kom zo snel mogelijk met een reactie bij je terug.
Ook voor het boeken van een fotoshoot graag contact opnemen via onderstaand formulier of per e-mail.

info@brookeivy.nl

Wil je me bezoeken of
me iets toesturen?

Vraag me naar het postadres.
Studio is enkel op afspraak te bezoeken.

Veelgestelde vragen – FAQ

Wat kost een fotoshoot?

Wat een fotoshoot kost, hangt helemaal af van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een fotoshoot in de studio of op locatie? Hoeveel verschillende looks wil je met mij uitwerken?

Via het contact formulier kan je een vrijblijvende aanvraag doen en kunnen we daarna de mogelijkheden bespreken.

Waar is de fotostudio gevestigd?

Mijn bescheiden fotostudio is gevestigd in Ophemert. Een klein dorpje centraal in Nederland.

Parkeren kan op terrein. Met het OV is de studio wat lastiger te bereiken. Het dichtstbijzijnde station is Tiel Passewaaij. Er zijn altijd mogelijkheden om opgehaald te worden ter aanvang van een fotoshoot. Laten we dat dan van tevoren bespreken.

Mag ik iemand meenemen naar de fotoshoot?

Je mag altijd iemand meenemen naar jouw fotoshoot. Het kan zelfs heel prettig zijn wanneer iemand bij je is die jij vertrouwd en waarbij je op jouw gemak bent. Graag hoor ik voor aanvang van de shoot of ik een extra bak koffie of thee mag klaarzetten.

Heb ik modellen ervaring nodig wanneer ik een shoot wil boeken?

Je hoeft geen ervaring te hebben voor de camera. Natuurlijk is een eerste keer spannend. Geen zorgen, ik begeleid je gedurende de fotoshoot en help je met poseren.

Werk je ook op TFP-basis?

Als ik voor persoonlijke projecten een model zoek, werk ik vaak met ervaren modellen uit mijn eigen netwerk. Je mag me altijd je modellen-portfolio sturen. Als een van mijn ideeën bij jouw portfolio of look past neem ik contact met jou op.

Moet ik mijn eigen kleding meenemen?

Je mag jouw eigen outfits meenemen. Vaak voel je jezelf daar het prettigste in en dat zal te zien zijn op de foto. Wel kan ik voorzien in accessoires. Wil je daar meer over weten, vraag me dan naar deze items.