Edgy Sexy
met een rauw gouden randje

Zoek jij, net zo graag als ik, de grenzen op? Ben je een nieuwsgierig dier dat zich niet zomaar laat temmen? Dan is een edgy sexy fotoshoot wellicht helemaal jouw ding. Tijdens een fotoshoot in deze stijl speel ik graag met verschillende kleuren licht, poses en uitdrukkingen. Waar je bij een boudoir of dudoir fotoshoot vaak romantische kleding van zacht materiaal draagt, kan je bij een edgy sexy fotoshoot helemaal los qua outfits en accessoires. Latex, leer, harnasjes of netpanties, alles kan en alles mag. Zolang jij je er maar zelfverzekerd en sexy in voelt. Geen ervaring voor de camera of dit thema? Laat dat je vooral niet tegen houden. Als je het prettig vindt, denk ik met je mee als het gaat om styling. Daarnaast help ik je met poseren.
De beelden die ik maak kunnen suggestief zijn maar nooit ordinair en worden altijd in goed overleg met het model of modellen gemaakt. Ik respecteer ieders grenzen en ‘save-word’ ten alle tijden. Meer weten over mijn grenzen? Lees hier mijn algemene voorwaarden.

Doe jij ook shibari shoots?
Het simpele antwoord op deze vraag is ja. Japanse bondage bekend onder de naam shibari is een vorm van esthetisch knopen waarbij lichaam en touw samen een kunstwerk vormen. Shibari kent wel risico’s. Om die reden zal ik zelf niet knopen. Ben je zelf bedreven in het knopen en kan jij dit bij jezelf, top. Ben je met iemand, of ken je iemand waarmee jij eerder shibari hebt beoefent, dan zijn jullie samen van harte welkom.

Vraag naar de mogelijkheden voor het boeken van een edgy sexy of kink fotoshoot door mij een e-mail te sturen. Of contact op te nemen via het contactformulier op deze website.