Artistiek naakt
Kunst met een grote naaKt


Jouw lichaam is een kunstwerk.

Ieder mens is uniek, wat in mijn beleving ieder mens mooi maakt. Jouw lichaam is een originele Picasso, van Gogh of Monet. Naakt wordt in de kunst al eeuwen gebruikt als inspiratiebron en staat vaak symbool voor de menselijke schoonheid, maar ook voor jeugdigheid, energie, vruchtbaarheid, vitaliteit en scheppingskracht. Naakt wordt ook gebruikt om in een beeld ‘emotie’ kracht bij te zetten.
Een kunstzinnig beeld is waar ik naar streef met mijn fotografie. Zo ook als het gaat om artistiek naakt werk. Spelen met vormen en licht (bodyscape). En zo af en toe voeg ik er een emotie aan toe, om een boodschap over te brengen die ik de kijker mee wil geven.

Je hoeft absoluut geen ‘model’ te zijn voor een artistiek naakt fotoshoot. Ongeacht je leeftijd (18+) of je lichaamsbouw is het mogelijk beelden te maken die je een nieuwe blik op jezelf kunnen geven. Durf jij je op jouw puurst te laten zien? Wanneer je een fotoshoot bij mij boekt creeëren we samen een comfortzone, waarvan jij de grenzen bepaalt. Discretie en respect voor je intimiteit staan centraal. Een artistiek naakt/bodyscape fotoshoot kan individueel of samen met je partner en kan zowel indoor als outdoor. Wens je dat iemand je vergezelt bij de fotoshoot, geen probleem. Dat kan zelfs helpen jou meer op je gemak te laten voelen.
Zou je graag wat meer informatie willen, of de mogelijkheden bespreken voor het boeken van een fotoshoot? Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier op deze website.