Mijn fotografie

Eigenzinnig, rauw en boosting

Creatieve foto’s van hoge kwaliteit

De klanten en modellen waar ik mee heb samengewerkt noemen mijn stijl eigenzinnig, verhalend en soms een tikkeltje rauw. Mijn inspiratie komt zowel van binnenuit als van buitenaf. Een fantasie die ik zelf heb ontwikkeld, een emotie waar ik me op dat moment in begeef. Een verhaal dat ik heb gehoord, een film die ik heb gezien of een nieuw speeltje dat ik heb gekocht.

Een fotoshoot kan een geweldige boost zijn voor jouw zelfvertrouwen. Het is een investering in jezelf.

Klaar om jouw inner “sexy” los te laten?

Sexy is iets wat je uitstraalt, dat is mijn motto. Samen met jou ga ik graag op zoek naar jouw “sexy” in een stijl die bij jou past. Hierbij kun je denken aan zacht en romantisch zoals bij een boudoir of dudoir fotoshoot, kleurrijk en stoer zoals de werken in mijn ‘edgy sexy’ porfolio, of misschien wil je wel iets meer kink. De mogelijkheden zijn groot.

Ik luister altijd naar de wensen van mijn klanten, maar neem je ook graag mee in mijn ideeën en visie. Zo creëren we iets van kwaliteit waar je met trots op terug kunt kijken.

Een fotoshoot, hoe werkt het?

Voor de fotoshoot
Vooraf hebben we (telefonisch) contact om jouw wensen door te spreken. Samen kijken we naar de beste locatie voor jouw idee. Ik heb een aantal favoriete locaties, maar de fotoshoot kan natuurlijk ook bij jou thuis, in de stad of in de natuur plaatsvinden.

We bespreken het gewenste aantal bewerkte foto’s en het aantal uren dat we samen gaan shooten. Extra wensen zoals visagie en/of advies met betrekking tot styling kunnen we ook vooraf bespreken.

Tijdens de fotoshoot
Als hypersensitief persoon kan ik goed aanvoelen hoe jij je voelt en wat je nodig hebt. Een rustige setting of juist meer energie en motivatie.

Mocht je het fijn vinden, dan help ik jou met het samenstellen van de perfecte look. Outfits, accessoires en eventuele kinky items dien je zelf mee te nemen.
Poseren is niet altijd makkelijk. In tegendeel, veel mensen geven aan dit lastig te vinden, zeker bij een eerste fotoshoot. Geen paniek. Ik begeleid je bij het poseren.
Koffie, thee of limonade staat ten alle tijden klaar.

Na de fotoshoot
Na de shoot ontvang je van mij een linkje naar een beveiligde omgeving waar je de foto’s van onze shoot kunt bekijken. Deze zijn nog onbewerkt en in lage resolutie. Kijk er rustig doorheen. Welke foto’s spreken jou het meeste aan? Wanneer jij jouw selectie hebt gemaakt ga ik aan de slag met de nabewerking. Eventuele wensen met betrekking tot de nabewerking mag je aan mij doorgeven voordat ik met de bewerking begin.
De resultaten ontvang digitaal, in hoge resolutie.


Laten we er een onvergetelijk mooie ervaring van maken!

Woorden van anderen

Jouw woorden hier

Naam, Achternaam