Daar stond ze, tegen een muur gedrukt in een stampvolle fabriekshal met een gemanicuurde hand in haar jeans. De bass van de muziek liet de grond onder haar voeten trillen, wat haar een extra aangenaam gevoel bezorgde. Een warm gevoel kroop vanuit haar onderbuik omhoog. Het gaf haar het gevoel dat ze zweefde.

Onopvallend gluurde ze tussen haar wimpers door of niemand naar hen keek. Niemand leek zich te storen aan haar en de persoon die met een atletische hand zachtjes haar bil kneedde. Niemand leek zich te storen aan hun intieme onderonsje. Ze wist niet of ze opluchting of teleurstelling voelde. Enerzijds vond ze het wel spannend, het idee dat iemand mee kon genieten of hen kon “betrappen”. Dit was tevens iets nieuws en eigenlijk niets voor haar. Het liet haar hart kloppen in haar keel van spanning. Via haar keel, langs haar hals, dreunde het kloppen door naar haar hoofd. Op die weg kusten volle lippen haar huid en lieten kleine vlekjes speeksel achter. De hand in haar broek verplaatste zich naar haar voorkant. Langzaam op en neer gaande bewegingen langs de buitenkant van haar string. Haar ademhaling werd zwaarder en ze betrapte zichzelf erop een zacht gekreun ten gehore te brengen. Een gekreun dat alleen zij konden horen. Haar borsten drukten tegen een andere, welgevormde boezem. Lange zwarte haren omkaderden een knap gezicht met in het midden daarvan een paar betoverende bruine ogen. Ondeugend probeerden die haar blik te vangen. Ze durfde niet te kijken, bang dat haar genot onderbroken zou worden door
het besef van realiteit. Ze keek liever naar de wiegende heupen, wuivende armen en haren die aan bezwete gezichten bleven plakken. Ze liet zich liever meevoeren in extase, zonder de realiteit te veel onder ogen te zien. Haar nagels krasten langs de muur waar ze tegenaan gedrukt stond. Aarzelend legde ze een hand op de heup van de persoon voor haar. Een fijne aanraking. Iets in haar onderbewustzijn zei haar dat het fout was een andere vrouw op deze manier aan te raken, of zichzelf zo te laten betasten. Tegelijkertijd voelde het heerlijk. Hemels. Ze blokkeerde de gedachte om naar die tegenstrijdige gevoelens te luisteren. Ze liet het gebeuren. De hand in haar broek, de lippen in haar nek, de borsten tegen de hare.

Even later hing ze verward boven de wastafel op het damestoilet. De dansmuziek dof op de achtergrond. In haar hoofd probeerde ze haar gedachten op een rijtje te zetten en te plaatsen wat zich zojuist had afgespeeld. Ze voelde de warmte in haar kruis en de lichte bries van adem langs haar hals alsof ze nog steeds tegen die muur gedrukt stond. Voor een moment sloot ze opnieuw haar ogen.
Herpak jezelf!
Ze draaide de kraan open en spetterde met twee handen water in haar gezicht, alsof ze haar tevreden maar tevens verwarde gezicht weg wilde spoelen. Met een papieren handdoekje depte ze haar gezicht droog zodat haar make-up niet verder uit zou lopen. Ze draaide de kraan dicht, trok haar tanktop recht en stapte opnieuw het feestgedruis in. Op zoek naar de mensen waarmee ze gekomen was. Als zij eens zouden weten wat ze had uitgespookt…